Learntech ställer ut på Learning Conference

1024 1024

Learning Conference hålls 20-21 september i Stockholm och är en mötesplats för konkurrenskraftens nya valuta: utveckling av kompetenser och livslångt lärande. Du får nyheter inom L&D, delta i viktiga samtal och nya reflektioner om framtidens innovativa arbetssätt.

På Learning Conference kommer vi kunna lyssna på nyheter inom L&D, delta i viktiga samtal och få nya reflektioner om framtidens innovativa arbetssätt. På plats finns en rad spännande experter och branschprofiler, t ex Nigel Paine, Dr Philippa Hardman, Katarina Pietrzak, David James, Donald Clark, Johan Skoglöf och Einar Schow.

I samband med Learning Conference utses även vinnarna i Swedish Learning Awards, en tävling som syftar till att föra den svenska utbildningsbranschen framåt när det gäller genomslagskraft, idéhöjd, kvalitet och teknik. I årets tävling kommer vinnare att utses bla för årets innovation, årets kompetensinsats samt årets Upskill/reskill. Sen blir det firande och galaglitter på kvällen!

Vi på Learntech kommer vara utställare så kom och nätverka med oss och andra i branschen. Du får 10% rabatt med koden “vip10”.

Läs mer och anmäl dig på https://learningconference.se

Hoppas vi ses där!