Att skapa värde för våra kunder är vårt yttersta mål. Våra kunder är allt från små, medelstora till stora bolag och finns i de flesta branscher. Gemensamt är att de är de drivs av en övertygelse att det går att förflytta lärandet snabbare genom att ta hjälp.

Vi är stolta över våra fantastiska kunder och vill gärna dela deras positiva upplevelser.

 

 

Grant Thornton

Revisions- och konsultföretag Grant Thornton digitaliserar introduktionen av sina nya medarbetare och skapar en wow-känsla av att ”Allt är möjligt”.  Dessutom är introduktionen mer effektiv och går snabbare än tidigare.

 

 

Trafikverket

Trafikverksskolan digitaliserar och vänder upp och ner på klassrummet. I samband med upphandlingen av ny flexibel lärplattform gjordes alla kurser om, arbetssätt blev smidigare så att deltagare, lärare och kursadministration kunde kommunicera på enklare sätt.

 

 

Globalt industriföretag

Globalt industriföretag stöttar transformationen av HR-system med “learning in the flow of work” för alla medarbetare. Lösningen är en kombination av digitala lärmoduler och inbäddade guider i systemet. 

Tillsammans med våra kunder har vi tagit fram strategier och metoder för digitalt lärande och införande av ny teknik.

Vi är projektledare, rådgivare och stöd när det handlar om lärande, förändring och införande av det som krävs för att skapa en effektiv lärande organisation. 

Det här är några av våra kunder. 

 

AFA Försäkring
Ericsson
OKQ8
Volvo
ALMI
Riksbyggen
Folksam
Landstinget Sörmland
Nordea
Trafikverket
Citybanan
UNHCR

Natur & Kultur
SEB
Swedavia
DB Schenker
Scandic
Försvarsmakten
Hyresgästföreningen
Volvo
Svensk Scenkonst
Stockholm Vatten
Carema
Saab Aerosystem

 

John Deere
Stockholms Läns Landsting
Cederroth
Visma SPCS
CSN
FMV
Lernia
Folktandvården
Unionen
City Gross