Coaching

Penna

Coaching

Framtidens lärande kommer vara övervägande digitalt och ske kontinuerligt. Att leda en organisation in i framtidens lärande och bygga en lärande organisation där ni alla utvecklas tillsammans kommer ställa helt nya krav på dig som ska facilitera förändringen. Det kommer krävas nya förmågor och du som ledare behöver utmana dig själv, vara nyfiken och villig att pröva nya sätt. För att kunna leda i den här förändringen är det viktigt att själv hitta sin egen drivkraft och övertygelse kring lärande och utveckling.

Learntech erbjuder coaching för dig som jobbar med att driva förändring av lärande, antingen i ett team, en L&D organisation eller i en ledande befattning.

"Coachingen har verkligen hjälpt mig att landa in i mig själv och mina utmaningar och jag har fått perspektiv och hjälp att tänka på ett nytt sätt. Det har varit väldigt värdefullt att jobba mot ett mål som jag själv har satt upp och Lotta har hjälpt mig att hålla fast vid målet och hitta nya vägar fram. Det har varit en stor fördel att få ta del av Lottas erfarenheter och få hjälp med vägledning. Hon är kunnig, ödmjuk och delar med sig av sin kunskap och hon har inspirerat mig att våga ta nästa steg."

Anna-Karin Kvarnlöf
Transformationsledare, SEB

Om coaching

Coaching är en teknik för att accelerera din egen utveckling. Genom coaching kan du bli medveten om dina styrkor och få hjälp att nå uppsatta mål. Du får reflektera över ditt beteende och dina hinder och utmanas att komma vidare.  
Coaching är ett starkt verktyg för att uppnå förändring.

I coachingen får du:

  • reflektera över ditt eget sätt att vara/göra
  • diskutera dina utmaningar
  • individuell anpassning utifrån dina egna mål.

Vi erbjuder coaching för

Ledare
Team
Individ/medarbetare

Hur det går till

Coaching är ett partnerskap där du får hjälp att nå dina mål. Du sätter själv upp dina mål och jag som coach hjälper dig, både i att formulera målen och tillsammans sätta upp planen hur du når dem. Coachingen skräddarsys utifrån dina behov men det är vanligt att vi ses mellan 6-10 gånger (online eller fysiskt) med ca 2-3 veckors mellanrum.

Du väljer själv hur mycket tid du vill lägga ner men för att du ska få ut maximalt av coachingen är det bra om du lägger ner tid även mellan gångerna. I så fall sätter vi tillsammans upp lämpliga uppgifter till nästa träff.

Letar du efter personlig utveckling? Titta gärna vidare på Coaching By Lotta för fler tjänster inom coaching.

 

Om coachen

Lotta Sundell har jobbat med lärande i 20 år och med att coacha personer i L&D organisationer i över 10 år och har stor erfarenhet av hur man driver förändring. Sedan 2021 är hon Diplomerad Coach via Leapfrog AB (uppfyller ICFs utbildningskrav för ACC-certifiering).

Lotta har ett genuint intresse av att se andra utvecklas. Hon är omtyckt för sitt personliga och förtroendeingivande sätt i kombination med sin djupa kompetens inom lärande.

Anmälan och frågor

+46 708-20 22 44
lotta.sundell@learntech.se