Learntech - om oss

Våra värdeord genomsyrar allt vi gör. Relationen till våra kunder, våra uppdrag och hur vi arbetar tillsammans. Vi har roligt när vi jobbar och tar hand om våra kunder och varandra. 

Nyfikenhet - Vår nyfikenhet driver oss i att vara innovativa och testa nya angreppssätt och metoder när vi söker och skapar ”best practice” – de bästa lösningarna för våra kunder.  

Passion - Vi älskar det vi gör och vill inspirera vår omvärld – kunder, nätverk och varandra till lärande. När människor får lära och utvecklas, skapas också förutsättningar till framgång. 

Kunskap - Vi har lång och gedigen erfarenhet från många uppdrag, och delar generöst med oss av vår djupa kunskap.  Vi har förståelse för både det tekniska, strategiska och organisatoriska perspektivet. 

Dynamik - Vi har roligt när vi arbetar, och tar med värme och glädje hand om våra kunder och varandra. Genom att vara aktiva och energiska kan vi också vara modiga och omfamna förändringar och nya utmaningar. 

Vill du samarbeta med oss? Hör av dig! ​

Ulf Annerberg
Senior Learning & Performance Consultant 

Mina styrkor och erfarenheter ligger inom Learning & Performance Management, med fokus på learning strategy, processer och ecosystem. Oftast i kontext av verksamhetsprocesser och systemstöd, och alltid tillsammans med change och project management. Jag brinner för det livslånga lärandet och vill vara med och skapa möjligheter för alla att utvecklas under hela sin karriär.

+46 708-13 83 12
ulf.annerberg@learntech.se

Lotta Sundell
Senior Learning & Performance Consultant / Diplomerad Coach & Teamcoach 

Det är en stark drivkraft för mig att se andra utvecklas och utveckling har löpt som en röd tråd i allt jag har gjort. Jag stöttar organisationer i att få lärandet att bli en del av kulturen genom att möjliggöra kompetensutveckling, kunskapsdelning och kontinuerligt lärande i arbetet.

Jag är också diplomerad Coach och Teamcoach och ser coaching som ett sätt att hjälpa individer, team och organisationer förändras och nå sina mål.

+46 708-20 22 44
lotta.sundell@learntech.se
LinkedIn

Gustaf Sylvin
Learning Consultant

Jag tycker om att jobba med innehåll, metoder och verktyg för effektiv produktion. Med film, ljud, illustrationer och kanske musik bygger jag utbildningar som passar målgruppen, gärna med inslag av Gamification.

Mångårig lärare både på Medieinstitutet och inom den privata och offentliga sektorn.

Expert på Storyline och Rise.

+46 704-61 24 21
gustaf.sylvin@learntech.se

Tomas Östling
Strategic Consultant & Project Manager

Jag drivs av att arbeta med learning och talent management på en strategisk nivå men med ett pragmatiskt förhållningssätt.

Jag analyserar verksamheter, processer och behov med praktisk erfarenhet av kompetenshantering och hur man inför nya verktyg och fungerande arbetsmetoder. Målet är att medarbetarna smidigt ska lära sig nya rutiner, arbeta effektivt och utföra nya uppgifter från dag ett.   

+46 708-64 49 68
tomas.ostling@learntech.se