Kurser

Kurser

Nedan ser du de kurser Learntech erbjuder för närvarande. Maila oss för att boka en kurs och tid som passar just dig.

Storyline 3/ 360 - En dag

Sammanfattning
Articulate Storyline har nu funnits ett par år på marknaden. Det har varit ett uppskattat författarverktyg med stora möjligheter till interaktiva kurser.
Man kan inte bara göra skärminspelningar, jobba med avancerade interaktioner samt publicera i html5 eller direkt till iPad. Nu kan man dessutom jobba med motion paths, interaktiva reglage, nya triggers, fler animeringar, bättre kontroll över texten.
I den här kursen går vi igenom de grundläggande funktionerna i programmet men tittar även på mer avancerade funktioner.
Beskrivning
Vi går igenom, steg för steg, hur du producerar kurser med Storyline 3/360. Vi tittar på hur man kan jobba med interaktioner. Även såna som funkar bra på en touch screen som iPad. Vi lär oss hur man gör skärminspelningar, hur man rättar till misstag i inspelningen samt hur zoomfunktion fungerar. Vi ser hur man enkelt importerar färdiga PowerPoint-presentationer och hur man jobbar vidare med dem i programmet. Vi lär oss hur man jobbar med motion paths, hur interaktiva reglage fungerar, hur man nu kan lägga triggers direkt på tidslinjen. Vi tittar på hur publicering till en läsplatta går till.
Målgrupp
Kursen vänder sig till alla som vill producera rapid kurser. Du bör ha viss vana att arbeta med PowerPoint och rapidproduktion sen tidigare.
Lärare
Gustaf Sylvin
Pris/deltagare6 500 kr
Speciella villkorEgen dator med provversion av Storyline 3/360.

 

Gamification - En dag

Sammanfattning
Kursen sätter begreppet Gamification på kartan. Vad är det? Vad är det inte? Vi jämför olika definitioner och kokar ner det till något praktiskt användbart. Hur kan man använda Gamification med enkla medel för att nå långt med att fånga in och engagera eleven?
Beskrivning
Vi tittar på olika definitioner av Gamification. Vi lär oss om spelmekanismer och spelkomponenter. Därefter lämnar vi teorin och ser vad man med hjälp av Storyline, eller annat författarverktyg för den delen, kan åstadkomma. Hur ska man tänka? Vilka verktyg har man till sin hjälp? Kursen är full av praktiska övningar där du får testa olika grepp.
 Målgrupp
Kursen vänder sig till alla som är intresserade av Gamification.
Lärare
Gustaf Sylvin
Pris/deltagare5 500 kr
Speciella villkorEgen dator med provversion av Storyline 3/360.

 

Rise för nybörjare - En halv dag

Sammanfattning
Articulate Rise är ett relativt ungt program men har på de få år det funnits vuxit och blivit ett väldigt kompetent verktyg för rapidproduktioner. Det är enkelt, intuitivt och responsivt.
Beskrivning
Vi går igenom, steg för steg, hur du producerar kurser med Rise. Pedagogik och metodik skiljer sig lite från andra typer av författarverktyg. Vi diskuterar för- och nackdelar.
Vi jämför lessons med blocks. Justerar spelarskalet, bygger kurser med olika element i och avslutar med att skicka på review, dela en kurs och exportera kursen till ett LMS.
Målgrupp
Kursen vänder sig till alla som vill producera rapid kurser.
Lärare
Gustaf Sylvin
Pris/deltagare3 500 kr
Speciella villkorEgen dator med provversion av Articulate 360 där Rise ingår.